pattern-vestergaard
pattern-vestergaard

Vestergaard Company får rekordår (Press release in Danish)

August 20, 2018

Vestergaard Company, der har hovedsæde i Roskilde, og producerer og sælger højkvalitets lufthavnsudstyr, har netop offentliggjort et årsregnskab med en rekordomsætning.

”Vi har sat os nogle ambitiøse mål, og vi er godt på vej til at realisere dem”, siger Vestergaard Companys direktør Stefan Vestergaard. ”Vi er begunstiget af, at det går godt i vores industri, men vi har samtidigt formået at hente markedsandele og forbedre vores produktivitet. Vi har sat gang i en standardiseringsproces, og vi har hentet en hel masse forbedringer, som kan aflæses i den forbedrede overskudsgrad. Det skal vi være stolte af.

Medarbejderne er gået ind i LEAN-baserede projekter med stort engagement, og med deres input er vi lykkedes med både at øge produktiviteten og arbejdsmiljøet. Det gør, at vi kan fastholde gode medarbejdere og herved beholde vigtige kompetencer i virksomheden.”

Vestergaard Company ønsker fortsat at vækste og i de kommende år yderligere øge både omsætning og overskudgrad. Strategien for at opnå dette mål er konstant at arbejde på at optimere produkterne i henhold til kundernes ønsker og behov ved brug af nyeste – og mest miljørigtige – teknologi.

Vestergaard Company er med 290 medarbejdere markedsleder i verden inden for udvikling, produktion og salg af højteknologiske køretøjer til afisning og anden servicering af fly. Produkterne sætter standard for branchen med hensyn til kvalitet og funktionalitet og afsættes til flyselskaber og lufthavne over hele verden. Virksomheden er international og har afdelinger i Danmark, USA, Frankrig og Fjernøsten.

Vestergaard Company, 20. august 2018

Link til pressemeddelelse