Vestergaard Company » Logistikchef til luftfartsindustrien

Logistikchef til luftfartsindustrien

Til nøgleposition søges logistikchef med flair for analyse og forbedring af logistikfunktion

Vil du være en del af en spændende international markedsledende virksomhed og få det samlede ansvar for disponering og materialeplanlægning til virksomhedens produktion og reservedele inden for højteknologiske køretøjer?

Om virksomheden:
Vestergaard Company A/S udvikler og producerer højteknologiske specialkøretøjer til servi¬cering af fly i hele verden. Vestergaard Company er markedsledende og sætter standard for branchen med hensyn til kvalitet og funktionalitet. Vi er en international virksomhed i vækst der omsætter for ca. 600 millioner kroner, beskæftiger ca. 280 medarbejdere og har kontorer i Danmark, USA, Frankrig og Thailand. Virksomheden er beliggende i Gevninge.

Stillingen:
Dit ansvarsområde bliver den samlede materialestyring i virksomheden til produktion, After Sales og udviklingsprojekter.

Dine opgaver:

 • Initiere det samlede materialebehov til Produktion, After Sales, prototyper og forsøg
 • Sikre at lagerbeholdningen på varer er optimeret i forhold til behov
 • Tæt dialog med Produktion og Indkøb for at sikre effektive systemer til understøttelse af produktion, indkøb og lagring af varer.
 • Sikre et effektivt og opdateret produktionsgrundlag til produkter, som skal produceres og indkøbes.
 • Fungere som bindeled mellem Teknik, Produktudvikling, After Sales og Indkøb.
 • Være facilitator og kunne eksekvere på logistikområdet i forhold til fremtidssikring af processer og indsatsområder.
 • Ansvarlig for relevante KPI’er for logistikfunktionen, herunder effektivitet

 

Du bliver en del af produktionsledergruppen med reference til virksomhedens Produktions- og Logistikdirektør. Er du den rette kandidat, ligger der gode fremtidsmuligheder i stillingen. Fra dag ét får du mulighed for at sætte dit personlige præg på interne og eksterne processer i en velkonsolideret, global vækstvirksomhed. Vi forventer, at du bliver en stærk sparringspartner for Produktions- og Logistikdirektøren, hvor du bidrager med nytænkning, udvikling og eksekvering.

Faglige kvalifikationer:
Du kommer sandsynligvis med en baggrund fra en større produktionsvirksomhed. Du har en solid strategisk forståelse og erfaring fra virksomheder, hvor der arbejdes med hele værdikæden. Dine kompetencer kan du have opnået via lederstillinger inden for produktion, indkøb, planlægning eller logistik. Har du en teknisk/ingeniørmæssig baggrund, er det kun en fordel.
Du har solid erfaring med hvorledes produktionsprocesserne bedst understøttes af de administrative processer. Du må meget gerne have erfaring med prognosestyring, LEAN og lagerstyring.

Personlige kvalifikationer:
Du er en analytisk ambitiøs kapacitet med en naturlig nysgerrighed og du brænder for og har flere års erfaring med effektivt indkøb, logistikledelse og løbende forbedringer. Som person er du proaktiv, konstruktiv, vedholdende og samarbejdsorienteret. Du er synlig, involverende, har en anerkendende ledelsesstil og evner at skære igennem. Vi har med andre ord fokus på følgende kompetencer:

 • Koordinerende, inddragende og samarbejdende
 • Detaljeret, omhyggelig og ansvarlig
 • Evne til at tage initiativ og skabe resultater
 • Kan arbejde selvstændigt og grundigt med tildelte opgaver og ansvarsområder.
 • Gode sproglige formuleringsevner på dansk og engelsk
 • Fleksibel og godt humør.

 

Virksomheden tilbyder dig:
Et spændende og selvstændigt job i en professionel virksomhed, i et internationalt miljø og med et godt, socialt arbejdsklima. Du får mulighed for at udvikle dig som logistikchef i samarbejde med dygtige kolleger i omgivelser, hvor team-ånd og den enkelte medarbejders trivsel er en væsentlig del af virksomhedskulturen.

Derudover tilbydes du en attraktiv løn, pension, sundhedsforsikring og overskudsdeling.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. Tiltrædelse er hurtigst mulig. Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Advisor Dorthe Majbrit Bonnicksen fra Peak Rekruttering på 27 15 43 03. Peak Rekruttering samarbejder med Vestergaard Company A/S i denne proces.

Søg jobbet